Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Wimperextensions Noord-Holland

Volle en lange wimpers zijn de droom van elke vrouw. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie wimpers en doet men veel moeite met een wimperkrultang en mascara. Er is gelukkig ook nog een andere oplossing. Bij wimperextensions Noord-Holland in Alkmaar kunt u namelijk terecht voor wimperextensions. Deze vorm van extensions is ook ideaal als u op vakantie gaat of als u een speciaal feest heeft. Het gebruik van mascara is niet meer nodig.

 

Wimperextensions Noord-Holland

Werkwijze
In de salon MK hair wordt er gewerkt met de one-by-one-techniek. Bij deze methode wordt er één voor één een extension op de eigen wimperhaar aangebracht. Voor de behandeling worden eerst uw wensen besproken. Gezamenlijk worden de lengte en krul van de wimpers bepaald. Het plaatsen van een set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Deze wimperextensions zullen gemiddeld 6 tot 8 weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groeicyclus van uw eigen wimperhaar.

Fabelash
In de salon worden wimpers van Fabelash gebruikt. Het assortiment bestaat uit 100% Mink en 100% Silk wimpers. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende lengtes, diktes, kleuren en in hoeverre de wimper krult. De wimpers zullen perfect bij u passen.

Wimperextensions Noord-Holland
MK Hair is een professionele beautysalon waar hair- en wimperextensions gezet worden. Eigenaresse Melanie Kroone is door Fabelash opgeleid en gecertificeerd tot een ware wimperextension professional. U bent gegarandeerd van een vakkundige behandeling en een perfect resultaat. Klanten die u voorgingen komen uit o.a. Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Heerhugowaard, Schagen, Zaandam en andere plaatsen in Noord-Holland.

 

Prijzen wimperextensions
In de salon van MK Hair wordt er gewerkt met de one-by-one-techniek. Het plaatsen van een set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Deze wimperextensions zullen 6 tot 8 weken blijven zitten. Dit is sterk afhankelijk van de groeicyclus van uw eigen wimperhaar. Klik hier voor meer informatie over wimperextensions.

 

Fabelash Mink Aantal Prijs per stuk
Gehele verlenging set € 65,00
Opvullen set € 30,00
Verwijderen set € 17,50